fre. nov 27th, 2020

Thanksgiving forretter Opskrifter

thanksgiving-forretter-opskrifter_3.jpg
kalorie sødemiddel

Thanksgiving Forretter Opskrifter

Glæd dine gæster med disse lækker Thanksgiving forretter opskrifter, den perfekte snacks at have på hånden før Tyrkiet tid.

Jeg er blevet kompenseret for min tid af Heartland Food Products Group, producenten af ® sødestofprodukter. Alle udsagn og udtalelser er mine egne. Jeg har lovet at blogge med integritet og hævde, at mine læsers og bloggergruppens tillid er meget vigtig for mig.

Kalkun. Fyld. Kartoffelmos. Gravy. Varm smøragtig gærruller. Græskar tærte. Når de sammensættes, kan alle disse ord muligvis fremkalde nogle faldende minder fra et traditionelt Thanksgiving-måltid. Men vent! Der er mere. Hvad med appetitvækkere og snacks, der kommer før hovedmåltidet eller bliver narret af både kokke og venner, når de venter på, at fuglen skal afslutte madlavningen?

Selvom det ikke altid er en del af hovedmåltidet, er Thanksgiving-appetitvækkere bestemt en integreret del af måltidet i mange husstande. Forretter kan variere fra enkle velsmagende plader, der kræver lidt forberedelse (f.eks. Sorte oliven og brød og smør pickles) til hjemmelavede supper og salater. Hvis du kan lide at være opfindsom med ferie-appetitvækkere, kan jeg foreslå nogle opskrifter, der indeholder mindre tilsat sukker end deres traditionelle kolleger, alt muliggjort takket være ® Sødestoffer?

Her er nogle Thanksgiving-forretter og snack-opskrifter, som du muligvis vil prøve denne feriesæson. Nogle bruger ® Ingen kalorie sødestof, granuleret, mens andre opskrifter kræver enten ® sukkerblanding eller ® brun sukkerblanding. Uanset hvilket ® sødestofprodukt der bruges, vil det tilsatte sukker i opskriften være mindre sammenlignet med en traditionel ækvivalent opskrift.

Agurk og løg salat opskrift

Portioner pr. Opskrift: 6

Ingredienser:

2 1/2 kop tyndt skiver upskrællede agurker

1/2 kop tyndt skiver løg

1/3 kop ® Ingen kalorie sødemiddel, granuleret

1/3 kop hvid eddike

1/4 tsk salt

1/8 tsk sort peber

Kørselsvejledning:

Anbring agurker og løg i en ikke-metallisk, medium skål. Kombiner de resterende ingredienser i en lille blandeskål. Rør grundigt. Hæld agurker og løg over. Dæk og afkølet i mindst to timer. Rør lejlighedsvis.

Ernæringsinfo

Citronglaseret Jumbo Rejeresalat Opskrift

Serveringer pr. Opskrift: 4

Ingredienser:

1 spsk ekstra jomfru olivenolie

LÆS  Sucralose bivirkning myte appetit

8 jumbo rejer, skrællet og udviklet

1/2 kop frisk citronsaft

1/2 kop cider eddike

1/2 kop ® Ingen kalorie sødemiddel, granuleret

1/2 tsk knust rød peber

1 jalapeno-peber – trimmet, podet og tyndt skåret

2 kopper baby arugula blade

1/2 kop tyndskåret rød paprika

1/2 kop tyndt skåret mango

1 kniv salt og peber efter smag

Kørselsvejledning:

Opvarm olie i en medium stegepande over høj varme; tilsæt rejer og kog i 1 minut. Omrør citronsaft og kog i 3 til 4 minutter, eller indtil rejer er kogt igennem. Overfør rejer til en plade ved hjælp af tænger. Tilsæt eddike, granuleret sødemiddel, knust rød peber og jalapeno; kog op og kog 4-5 minutter, eller indtil den er reduceret med halvdelen, fjern derefter den fra varmen og læg den til side.

Anbring ruccola, rød peber, mango i en stor skål; smid forsigtigt med noget af forbinding og krydre efter smag.

Del ruccola-blandingen mellem 4 serveringsplader; top hver salat med to rejer og dryp jævnt med den varme eddike blanding.

Ernæringsinfo

Sød kartoffel bisque med Apple-Bacon Chutney og krydret Texas Pecans Opskrift

Serveringer pr. Opskrift: 8

Ingredienser:

1 spsk olivenolie

2 skiver bacon, terninger

1/2 kop terningeløg

1/2 kop gulerødder

1/2 kop selleri

4 fed hvidløg, skrællet og hakket

1/2 kop frisk appelsinsaft

Opskrift Ingredienser

2 mellemstore søde kartofler, skrælede og terninger

4 nye kartofler, skrælede og terninger

6 kopper smagfuld kylling eller grøntsag

1 spiseskefuld ® Sukkerblanding

1/2 tsk cayennepeber

1 knivspids salt og frisk malet sort peber

1 tsk Apple-Bacon Chutney til garnering (opskrift nedenfor)

1 tsk Spicy Texas Pecans, til pynt (opskrift nedenfor)

Kørselsvejledning:

Varm olivenolien i en stor gryde over medium-høj varme; tilsæt bacon.

Kog i ca. 2 minutter for at gøre fedtet tilbage.

Tilsæt løg, gulerod, selleri og hvidløg og sauter i 5 til 7 minutter under omrøring ofte. Tilsæt derefter appelsinsaften og reducer den til tyk sirup.

Tilsæt kartoflerne og tørret og kog op.

Reducer varmen, og lad den småkoke i cirka 30 minutter, eller indtil kartoflerne er møre.

Tilsæt ® sukkerblanding og cayenne.

Støv blanding i en blender og ren grundigt i batches; sil og krydre med salt og peber. Hvis suppen er for tyk, tynd den med lidt kylling eller grøntsag.

LÆS  Tailgating mad

Serveres varm og pynt med Apple-Bacon Chutney og krydret Texas Pecans.

Ernæringsinfo

Apple-Bacon Chutney-opskrift (pynt til suppeopskrift ovenfor)

Ingredienser:

1 1/2 kop æble cider eddike

3/4 kop ® Sukkerblanding

1 kop røget bacon, terninger

2 grønne æbler (såsom Granny Smith) kødede og terninger

2 spsk citronsaft

1/2 kop løg, terninger

2 spsk rød paprika, terninger

2 spsk grøn paprika, terninger

1 knivsalt

Kørselsvejledning:

Kombiner eddike og ® sukkerblanding i en stor gryde og kog over høj varme i 8 til 10 minutter, og visp de første 30 sekunder op til opløsningen. Blandingen skal være temmelig tyk.

Kog den terningerne bacon i en lille stegepande på mellemhøj varme i 3 til 5 minutter, indtil fedtet er blevet. Tøm baconet.

Tilsæt baconet i blandingen ® sukkerblanding og eddike, efterfulgt af de resterende ingredienser, undtagen saltet. Kog i ca. 10 minutter mere, indtil væsken er reduceret og er ret tyk.

Fjern det fra varmen, lad det køle helt af, og krydre med salt.

Ernæringsinfo

Spicy Texas Pecans Recipe (pynt til suppeopskrift ovenfor)

Ingredienser:

2 spsk usaltet smør

3 kopper pekanhalver

1/4 kop ® sukkerblanding

1 tsk paprika

2 tsk rent chilipulver

1 spsk malet spisskummen

1/4 kop æble cider eddike

1 knivsalt (valgfrit)

Kørselsvejledning:

Forvarm ovnen til 325o F.

Opskrift Ingredienser

Smelt smøret i en stor stegepande over høj varme.

Tilsæt pekannødder og sauter, indtil de er let brunede, ca. 3 minutter.

Tilsæt ® Sukkerblandingen, og kog, indtil den er karamelliseret, cirka 3-5 minutter, under konstant omrøring.

Rør paprika, chilipulver og spisskummen ind. Tilsæt eddike og kog, indtil al væsken er fordampet; krydre med salt om ønsket.

Spred pekannødderne på et cookie ark og bages i forvarmet ovn, indtil de er sprøde, ca. 3 minutter.

Ernæringsinfo

Ananas yoghurt Dip Opskrift

Serveringer pr. Opskrift: 24

Ingredienser:

1 (8 ounce) pakke reduceret fedt ost, blødgjort

1 (8 ounce) beholder fedtfri almindelig yoghurt

1 (8 ounce) kan knust ananas, drænes godt

1/2 kop ® Ingen kalorie sødemiddel, granuleret

Frisk frugt, skåret i stykker til dypning

Kørselsvejledning:

Forarbejd cremeost, yoghurt, ananas og ® Granuleret sødemiddel i en foodprocessor eller blender, indtil den er glat, og stop med at skrabe siderne ned. Spe i en serveringsskål; dækning og nedkøling. Serveres med forskellige friske frugter.

LÆS  Er sukralose sukker

Ernæringsinfo

Apple Dip Opskrift

Serveringer pr. Opskrift: 8

Ingredienser:

1 (8 ounce) pakke 1/3 mindre fedt flødeost

1 kop ® Ingen kalorie sødemiddel, granuleret

1/4 kop ® Brown Sugar Blend

1 tsk vaniljeekstrakt

4 skiver æbler

Kørselsvejledning:

Kombiner alle ingredienser undtagen æbler i en stor skål, bland med en håndmikser, indtil den er glat. Server straks eller nedkølet, dækket, i køleskabet, indtil den er klar til at serveres. Brug skiver æbler til dypning.

Ernæringsinfo

Sød og crunchy nødder opskrift

Serveringer pr. Opskrift: 8

Ingredienser:

3/4 kop pekannehalvdel

3/4 kop valnødhalvor

1/2 kop hele blancherede mandler

1 æggehvide, let slået

1/3 kop ® Ingen kalorie sødemiddel, granuleret

1/2 tsk malet kanel

Kørselsvejledning:

Forvarm ovnen til 300o F. Sprøjt en 15- x 10- x 1-tommers gryde med kogespray.

Kombiner nødder i en blandeskål; tilsæt æggehvide, smid til pelsen.

Kombiner ® granuleret sødemiddel og kanel; drys over nødder og smid på at strække. Spred blandingen jævnt i forberedt pande.

Bages 30 minutter, eller indtil nødder er ristet, omrøres hvert 10. minut. Afkøles på vokspapir. Opbevares i en lufttæt dåse.

Ernæringsinfo

Har du tjekket min nylige blog om brug af ® sødestofprodukter i Thanksgiving desserter? I så fald håber jeg, at du også prøver nogle af disse opskrifter. Kan du ikke se en opskrift, du vil prøve? Der er mange andre opskrifter, der bruger ® Sødesteprodukter; bare besøge denne del af .com-webstedet.

Hvis du ønsker at reducere tilsat sukker i dine egne Thanksgiving-opskrifter, er her selvfølgelig de retningslinjer, du vil følge for at bruge ® Sødestoffer i stedet for sukker.

God appetit!

Sue Taylor er en rådgivende ernæringsfysiolog med mere end 35 års erfaring. Hun brænder for at dele sin ernæringskendskab og kærlighed til god, sund mad. Sue vil sætte relevant information i forbrugermæssige vilkår og give et værdifuldt perspektiv for at rydde op i fejlagtig information og forvirring omkring ernæring og fødevaresikkerhed.

For mere information om madlavning og bagning med ® sødestofprodukter, kan du besøge afsnittet Madlavning og bagning i denne blog.