søn. nov 29th, 2020

Tailgating mad

tailgating-mad_2.jpg
Opskrift Ingredienser

Tailgating mad

Da fodboldsæsonen giver mange muligheder for at servere forfriskende tailgating mad, til din næste bagklap begivenhed har disse lækre snack opskrifter.

Er du en af de millioner af amerikanere, der kan lide at snack? Også mig!

Faktisk bekræfter forskning, at vi er en nation med snackers! I henhold til en nylig rapport “91% af forbrugerne snack flere gange i løbet af dagen. Snacking tegner sig nu for halvdelen (50%) af alle spiseforhold, da amerikanske forbrugere siger, at snacking er vigtig for den daglige ernæring. ”

Da fodboldsæsonen giver mange muligheder for at servere forfriskende tailgating mad, hvorfor ikke lave din næste bagklappebegivenhed – enten på spillet eller i din stue – alt om snacks i stedet for en kraftig spredning?

Som vi gerne gør på LIVING®, her er nogle lækre opskrifter lavet med mindre tilsat sukker ved hjælp af en række ® Sødesteprodukter. Disse opskrifter spænder fra salsa, dips og nødderblandinger til saftige kyllingevinger. Prøv en eller to, eller en smag på alt det … bare husk på dine portioner.

Lad den snacking mad snacking begynde!

Southwest Citrus Salsa Recipe

Serveringer pr. Opskrift: 5

Ingredienser:

4 romatomater

2 store appelsiner, skrælede og terninger

1 stor Vidalia-løg, skrællet og hakket

2 jalapeno-peber, podet og hakket

2 spsk frisk limesaft

1/4 kop frisk appelsinsaft

3 pakker ® Naturals Stevia Sweetener

1 spsk hakket frisk koriander

1 tsk salt

Kørselsvejledning:

Tilbring en kasserolle med vand. Blansér tomater i 30 sekunder, og skyl derefter med koldt vand. Skræl og hak tomater.

Læg alle ingredienser i en stor skål, og rør, indtil de er blandet grundigt. Lad stå i stuetemperatur i en time. Bland og server med chips med reduceret fedt, grøntsager eller frugtskiver.

LÆS  Sucralose bivirkning myte appetit

Køl eventuel ubrugt salsa.

Sweet Chipotle Dip Opskrift

Serveringer pr. Opskrift: 13

Ingredienser:

1 kop let creme fraiche

½ kop lavt fedt mayonnaise

1 spiseskefuld ® Sukkerblanding

1 spsk konserves chipotles i adobo sauce, hakket

1 spsk adobosovs

½ tsk salt

Kørselsvejledning:

Læg alle ingredienser i en mellemstor blandeskål.

Rør om at kombinere. Dæk og køl i 1 time, før du serverer med grøntsager eller chips med reduceret fedt.

Køleskab i op til 1 uge.

Sød rød peber humle opskrift

alle ingredienser

Portioner pr. Opskrift: 15

Ingredienser:

Madlavning spray med olivenolie

2 kopper hakket rød paprika

1 spsk ekstra jomfru olivenolie

2 spsk frisk citronsaft

½ tsk æble cider eddike

2 spsk hakkede frisk persille

½ tsk salt

½ tsk spisskum

2 spiseskefulde ® Ingen kalorie sødemiddel, granuleret

1 (19 ounce) kan garbanzobønner, drænes

Kørselsvejledning:

Spray en ikke-stick sautépande med olivenoliesprøjte. Sauter røde peberfrugter i 4 til 5 minutter. Sæt til side.

I foodprocessor skal du kombinere alle ingredienser inklusive rød peber. Pure i 1 minut, skrabe siderne, og fortsæt med at purere, indtil det er glat. Køleskab indtil serveringstid.

Serveres sammen med dine yndlingsdipere.

Flere lækre skræddersyede madopskrifter

Sweet and Spicy Snack Mix Recipe

Serveringer pr. Opskrift: 16

Ingredienser:

3 kopper sprøde ristet kornfelt

2 kopper ristet O-formet korn

2 kopper små kringler

1 kop østerskiks

1 kop tørristede jordnødder

1 æggehvide

12 pakker ® Naturals Stevia Sweetener

1 spsk Worcestershire sauce

1/2 tsk formalet rød peber

Kørselsvejledning:

Forvarm ovnen til 300 ° F.

Kombiner de første 5 ingredienser i en stor skål.

Pisk æggehvide indtil skummet. Rør ® sødemiddel, Worcestershire-sauce og rød peber ind. Hæld kornblandingen, kast den til pelsen.

Spray en 15 x 10 tommer gelépande med kogespray. Spred kornblandingen i et enkelt lag i gryden.

LÆS  Opskrifter med mindre tilsat sukker

Bages i 20-25 minutter i forvarmet ovn, omrøres hvert 10. minut. Fedt nok.

Raspberry Cocktail Sauce med kølet rejerecept

Portioner pr. Opskrift: 32 (serveringsstørrelse: 2 rejer, 1 spsk. Sauce)

Serveringer Opskrift Ingredienser

Ingredienser:

2 pund kogte, skrælede og udviklede rejer

Cocktail Sauce:

1 kop tilsat hindbær ikke-sukker

1/4 kop forberedt peberrod

3 spiseskefulde ® Ingen kalorie sødemiddel, granuleret

2 spsk tomatpuré

3 tsk sherryvineddike

2 spsk Worcestershire-sauce

1 fed hvidløg, hakket

1 jalapeno-peber, hakket

1/2 tsk salt

1 kniv sort peber

Kørselsvejledning:

Anbring ingredienser i cocktail sauce i en foodprocessor eller en blender. Forarbejd eller bland i 30 sekunder eller indtil det er glat.

Afkøl cocktail sauce mindst 2 timer før servering. Server med rejer. Cocktail sauce vil opbevares, nedkølet, i fem dage.

Ovnglaseret kyllingevinger Opskrift

Serveringer pr. Opskrift: 3

Ingredienser:

3 spsk smør

1 spsk hvidløg, hakket

1/4 kop varm sauce

1/4 kop tomatpasta

3 spiseskefulde ® Naturals sukker og Stevia Sweetener Blend

2 spsk sojasovs

1 spsk cider eddike

1/4 tsk flydende røg

1/4 tsk cayennepeber

1 1/2 kilo kyllingevinger, skåret i tre stykker, smid tip

Kørselsvejledning:

Forvarm ovnen til 375 ° F. Smelt smør med hvidløg i en mellemstor gryde og lad det småkoke i 1 minut.

Tilsæt resten af ingredienserne (undtagen kylling); og bring til en simmer, derefter afkøle.

Tilsæt kyllingevinger og -sauce i en mellemstor blandeskål, og omrør til overtræk.

Spray en bageplade med vegetabilsk spray. Læg kyllingevinger på bagepladen i et enkelt lag.

Bages i 30 minutter i forvarmet ovn, eller indtil juice er klar. Serveres varmt.

Besøg .com for flere skræddersyede madopskrifter lavet med ® sødestofprodukter. Besøg SweetSwaps.com for at dele dine egne opskrifter.

Jeg er blevet kompenseret for min tid af Heartland Food Products Group, producenten af ® sødestofprodukter. Alle udsagn og udtalelser er mine egne. Jeg har lovet at blogge med integritet og hævde, at mine læsers og bloggergruppens tillid er meget vigtig for mig.

LÆS  Gem kalorier uden at tælle dem

Sue Taylor er en rådgivende ernæringsfysiolog med mere end 35 års erfaring. Hun brænder for at dele sin ernæringskendskab og kærlighed til god, sund mad. Sue vil sætte relevant information i forbrugermæssige vilkår og give et værdifuldt perspektiv for at rydde op i fejlagtig information og forvirring omkring ernæring og fødevaresikkerhed.