søn. nov 29th, 2020

Sommer suppe og salat Opskrifter med

sommer-suppe-og-salat-opskrifter-med_1.jpg
creme fraiche

Sommer suppe og salatopskrifter med

Lær hvordan du tilbereder lækker kølet suppe og sommersalatsopskrifter lavet med ® Sødestoffer til en velsmagende måde at forblive kølig på i sommervarmen.

Det er altid en god dag i min bog, når et let, sundt sommermåltid kun består af en kølet suppe og salat. Let og velsmagende. Påfyldning, men ikke tung. Velsmagende og tilfredsstillende.

Så du siger, at du aldrig har prøvet en kølet suppe? Jeg tror, det er på tide, at du gør! (Vi har stadig noget tid inden det køligere vejr kræver varm suppe!) For at komme i gang her er tre lækre køle suppeopskrifter, som alle er lavet med ® Sødestoffer: Kølt kirsebærsuppe, kølet rejer og Jicama suppe med basilikum og cool hindbærsuppe.

De tre sommersalatsopskrifter, jeg har valgt at dele, er rige på smag, hvor hver er lækker i sig selv. Det er svært ikke at elske ingefær nudelsalat, californisk broccoli salat og simpel bønne salat. Disse salatopskrifter bruger også ® sødemiddelprodukter i stedet for fuld sukker.

jeg håber du nyder!

Kølet kirsebærsuppeopskrift

Serveringer pr. Opskrift: 8; Kalorier pr. Portion: 100

Ingredienser:

  • 3 kopper friske eller frosne søde kirsebær, spånede
  • 1/2 kop kirsebær juice
  • 1 tsk revet appelsinskorpe
  • 1/2 kop frisk appelsinsaft
  • 1/2 kop let creme fraiche
  • 1/2 kop fedtfri yoghurt
  • 3 spiseskefulde ® Ingen kalorie sødemiddel, granuleret
  • 1 kop friske kirsebær (med grove fjernet) 1 spsk orange strimler

Kørselsvejledning:

Forarbejd de første 7 ingredienser i en blender, indtil de er glatte, og stopper med at skrabe siderne ned. Dæk og køl i 1 time.

Server med de resterende kirsebær og orange strimler som garnityr.

Kølet rejer og Jicama suppe opskrift

LÆS  Nemme tip Vægttab til børn

Serveringer pr. Opskrift: 8

Ingredienser:

2 mellemstore agurker, skrælede, podede og hakkede

1/4 kop balsamico eddike

1 pund jicama, skrællet og terninger i 1/4 tommer stykker 2 spsk ® Ingen kalorie sødemiddel, granuleret

2 tsk salt

8 ounces små rå rejer, skrælede og udviklet

1/4 tsk salt

1/2 tsk cayenne

2 tsk olivenolie

2 1/2 kopper 2% reduceret fedt mælk

2 1/2 kopper fedtfattig creme fraiche

1/2 kop hakket frisk basilikum

1 mellemstor rød paprika, ristet, skrællet og skåret i 1/4 tommer med 1 tommer strimler

1 mellemgul paprika, ristet, skrællet og skåret i 1/4 x 1 tommer strimler

Kørselsvejledning:

Pur agurkerne med den balsamiske eddike i en foodprocessor i cirka et minut, eller indtil de er glatte. Hæld agurkpuré i en stor skål. Tilsæt granuleret sødemiddel og salt. Rør grundigt. Tilsæt jicama og omrør.

Læg rejerne i en medium skål og drys med 1/4 tsk salt og cayennepeber. I en stor stegepande over høj varme, opvarm olivenolien, indtil den ryger let.

Serveringer Opskrift

Tilsæt rejer og kog, indtil de bliver lyserøde, cirka 2 minutter. Fjern rejer og læg den til side.

Spe den creme fraiche i en stor skål. Tilsæt mælken langsomt, mens du blander med en trådvisp. Tilsæt agurk- og jicama-blandingen, rejer, basilikum og de ristede peberfrugter og kombiner.

Afkøl grundigt og server.

Cool Raspberry Soup Recipe

Serveringer pr. Opskrift: 4

Ingredienser:

1 1/4 kopp vand 1 (20 ounce) pakning frosne usødede hindbær, optøet

1/4 kop hvidvin

1 kop tranebær-hindbærsaft

1/4 kop ® sukkerblanding

1 kanelstang

3 hele nelliker

1 spsk frisk citronsaft

1 kop fedtfattig hindbæryoghurt

1/3 kop reduceret fedtcreme

Kørselsvejledning:

Hell 1 1/4 kopper vand i en blender eller foodprocessor. Tilsæt hindbær og vin og forarbejd i 2 minutter, eller indtil glatte, skrabe sider ned en gang.

Hæld i en mellemstor gryde, og tilsæt tranebær-hindbærsaft, ® sukkerblanding, kanel og nelliker. Kog op på medium varme, og fjern derefter straks fra varmen.

LÆS  Thanksgiving forretter Opskrifter

Hæld blandingen gennem en mellemmasken sil i en medium skål. Bortskaf faste stoffer.

Pisk citronsaft og yoghurt i suppe, dæk derefter og afkølet i mindst 3 timer eller op til 2 dage.

Del suppen mellem 4 skåle, og top hver med en generøs spiseskefuld creme fraiche.

Ingefær nudelsalat opskrift

Serveringer pr. Opskrift: 4; Kalorier pr. Portion: 140

Ingredienser:

4 ounce tør spaghetti eller capellini

Til forbinding:

1 spsk hakket ingefær

5 pakker ® Naturals Stevia Sweetener

1 spsk ketchup

1/4 kop lite sojasovs

1/4 tsk kinesisk chilipasta (tilføj mere, hvis du vil have den spicier)

1 spsk vand

2 spsk frisk limesaft

1 tsk sesamolie eller vegetabilsk olie

2 kopper blandet salatgrønt

Kørselsvejledning:

Kog pastaen efter pakkevejledningen. Tøm og tag den til side.

Anbring ingefær, ® Naturals Stevia Sweetener, ketchup, sojasovs, chilipasta og vand i en mellemstor gryde. Præk på mellem-lav varme 1 minut. Fjern det fra varmen.

Ingen kalorie

Tilsæt limesaft og sesamolie. Bland godt. Tilsæt nudler og rør godt.

Afkøl 15-20 minutter til en kold salat; kan også tjene med det samme som en varm salat.

Til servering: Anbring nudler oven på greener. Pynt, hvis det ønskes.

Californien broccoli salat opskrift

Portioner pr. Opskrift: 12

Ingredienser:

2 hoveder frisk broccoli, skåret i stykker af bidestørrelse

1 kop rosiner

1/2 kop rødløg, hakket

4 spiseskefulde ® Ingen kalorie sødemiddel, granuleret

6 spsk hvidvinseddike

1 1/2 kop let mayonnaise

12 skiver ekstra magert kalkunbacon

1 kop solsikkefrø

Kørselsvejledning:

I en salatskål kaster du broccoli, rosiner og rødløg sammen.

Pisk sammen Granuleret sødemiddel, eddike og mayonnaise i en separat skål. Hæld broccoliblandingen, og kast den til pelsen. Køleskab i mindst 2 timer.

Anbring bacon i en stor, dyb stegepande. Kog over medium høj varme, indtil det er jævnt brunt. Terninger og læg dem til side.

LÆS  Måder at begrænse din appetit

Drys broccoli salat med solsikkefrø og smuldret bacon, smid og server straks.

Du skal blot bønne salat opskrift

Serveringer pr. Opskrift: 10

Ingredienser:

1/3 kop ® Ingen kalorie sødemiddel, granuleret

1/2 kop hvidvin eddike

2 spsk ekstra jomfru olivenolie

1 (15 ounce) kan limabønner skylles og drænes

1 (15 ounce) kan røde nyrebønner, skylles og drænes

1 (15 ounce) kan garbanzobønner, skylles og drænes

1/4 kop kapse, drænet

4 hvidløgfedd, hakket

1/2 kop artiskokhjerter, drænet

1/2 kop rødløg, hakket

3/4 kop frisk persille, hakket

Kørselsvejledning:

For at fremstille bandagen skal du piske det granulerede sødemiddel, eddike og olie sammen i en medium skål.

Kombiner de resterende ingredienser sammen i en stor blandeskål. Tilsæt forbinding, og rør, indtil ingredienserne er coated.

Køleskab mindst 3 timer eller natten over inden servering.

Besøg SweetSwaps.com for flere ideer om opskrifter med ® sødemiddelprodukter og for at dele din egen sommersuppe og salatopskrifter.

Jeg er blevet kompenseret for min tid af Heartland Food Products Group, producenten af ® sødestofprodukter. Alle udsagn og udtalelser er mine egne. Jeg har lovet at blogge med integritet og hævde, at mine læsers og bloggergruppens tillid er meget vigtig for mig.

Sue Taylor er en rådgivende ernæringsfysiolog med mere end 35 års erfaring. Hun brænder for at dele sin ernæringskendskab og kærlighed til god, sund mad. Sue vil sætte relevant information i forbrugermæssige vilkår og give et værdifuldt perspektiv for at rydde op i fejlagtig information og forvirring omkring ernæring og fødevaresikkerhed.