søn. nov 29th, 2020

Sikkerhed ved mærke sødemiddel (sukralose)

sikkerhed-ved-mrkesdemiddel-sukralose_3.jpg
Brand Sweetener

Sikkerhed ved ® Brand Sweetener (Sucralose)

Videnskabelig forskning bekræfter sikkerheden ved ® og specifikt sikkerheden ved sucralose, sødestoffet i det originale ® sødestoffer.

Der findes en omfattende videnskabelig forskning, der bekræfter sikkerheden ved ® Brand Sweetener og specifikt sikkerheden ved sucralose, som er den sødende ingrediens i den originale ® Sweeteners.

På trods af denne bunnsolid sikkerhedsrekord er internettet fuldt af forkert information, der har ført til myter om ® og sødestoffer med lavt kalorieindhold generelt. Den forkerte information er ofte baseret på forskning, der bruger ukonventionelle eller dårligt designede metoder, eller drager konklusioner, der ikke svarer til helheden af forskning, der er blevet udført.

Nogle gange overskrider en ny undersøgelse, der angiveligt udfordrer årtiers videnskabelig forskning. Og når du er placeret som en enkelt “ny undersøgelse”, må du måske være opmærksom på, om den er troværdig. For at afhjælpe enhver forvirring, du måtte have om den veldokumenterede sikkerhed ved ® Brand Sweetener sucralose, er her kendsgerningerne:

Understøttet af mere end 100 undersøgelser over 20 år er der ingen tvivl om, at ® Sucralose er sikker.

bekræfter sikkerheden

Ledende sundhedsorganisationer, herunder American Heart Association, American Diabetes Association og Academy of Nutrition and Dietetics, støtter brugen af sødestoffer med lavt kalorieindhold såsom sucralose som et nyttigt værktøj til vægtkontrol og diabetes.

Fødevareadministrationen, Verdenssundhedsorganisationen og myndigheder, sundheds- og fødevaresikkerhedsmyndigheder overalt i verden har konkluderet, at sucralose er sikkert.

Sucralose er blevet brugt sikkert af millioner af mennesker over hele verden og har været tilgængelig til brug i fødevarer og drikkevarer i mere end 25 år.

Sucralose er godkendt til brug i over 80 lande og bruges i øjeblikket i mere end 4.000 produkter over hele verden.

LÆS  Er sødestofsikker myndigheder, vi kan stole på Blog

Omfattende videnskabelig gennemgang bekræfter sikkerheden ved sukralosemærke sødemiddel

En nylig altomfattende gennemgang af sikkerheden ved sucralose, “Kritisk gennemgang af den aktuelle litteratur om sikkerheden ved sucralose,” blev offentliggjort i Food and Chemical Toxicology, et internationalt anerkendt tidsskrift. Denne omfattende videnskabelige gennemgang af sucralose omfattede 133 peer-reviewede undersøgelser, der blev henvist til, herunder 24 humane undersøgelser af sucralose samt 46 regerings- og forskriftsrapporter.

Forskerne sagde: ”Afslutningsvis den omfattende database med undersøgelser, der vurderer genetisk toksikologi, kortvarig og langvarig sikkerhed, dyr og menneskelig absorption, distribution, stofskifte og udskillelse, reproduktiv, udvikling og neurologisk virkning og senest humane kliniske forsøg i sunde og diabetikere fra adskillige forskere giver en klar demonstration af sikkerheden ved brug af sucralose som et ikke-kalorisk sødestof i fødevarer og drikkevarer. ”

For sundhedsfaglige og videnskabelige fagfolk sammenfattes flere detaljer om denne videnskabelige gennemgang her.

Videnskabelig konsensus

Når det gælder sikkerheden ved de originale ® sødestoffer, kan du være sikker på, at eksperter inden for fødevaresikkerhed og sundhed har grundigt gennemgået forskningen – og den klare enighed er, at sucralose, den sødende ingrediens i disse sødestoffer, er sikker.

Lær mere om disse ekspertvurderinger her.