søn. nov 29th, 2020

Mindre tilføjet sukkeropskriftsmasse

opskrifter-med-mindre-tilsat-sukker_1.jpg
alle kalorier

Mindre tilføjet sukkeropskriftsmakeovers

Start dit nytårs ret ved at vække dine smagsløg med lækker drikke, snack og måltider opskrifter med mindre kalorier fra tilsat sukker.

Oh. Min. Godhed. Her er det allerede 2016. To måneders feriefejring er nu bag os, og det er tid til at gå ned, når det kommer til at spise mere sundt. Faktisk er nogle af de mest populære nytårsopløsninger centreret omkring, hvordan man starter en sund livsstil, det være sig at tabe sig, udøve mere eller blot gennemgå en diæt, der ofte indeholder for meget tilsat sukker.

Det er her sukkererstatninger som ® sødestofprodukter kan spille en vigtig rolle. Forskning viser, at nedskæring af tilsat sukkerindtag kan være et nyttigt redskab til at styre og reducere vægtøgning.

En fornuftig og realistisk vægttabsplan eliminerer ikke helt foretrukne fødevarer fra kosten, men skaber indkvartering til dem. Hvem kan for eksempel modstå at have en chokolade-chip-cookie nu og da? Men hvis du laver dem, vil du måske gå med en opskrift, der bruger mindre sukker. Det kan du gøre med ® No Calorie Sweetener-opskrifter som denne. Du sparer ca. 510 kalorier til hele opskriften, hvilket svarer til 14 kalorier mindre pr. Cookie (end en fuld sukkerversion). Selvom det måske ikke ser meget ud, kan små reduktioner i kalorier fra tilsat sukker hurtigt samles over tid.

Salater er en grundpille i næsten enhver sund kost, men den forkerte bandage kan sætte din kalorireducerende indsats tilbage. Der er ikke længere behov for at drukne sunde greener og salatgrøntsager i en sukkerholdig, fedtbaseret forbinding for at en salat skal være tilfredsstillende og lækker. Leder du efter en fantastisk måde at pynte din “chock-fulde med sunde ingredienser” salat på uden alle kalorier fra tilsat sukker? Prøv en af disse salatdresseropskrifter lavet med ® No Calorie Sweetener, Granulated.

LÆS  Spar lidt, fordel en masse 100 kalorier om dagen kan gøre en forskel

Ikke kun har forbindingerne mindre fedtkalorier sammenlignet med en traditionel version, de bruger ® No Calorie Sweetener til at give dem en sød og tilfredsstillende smag til at supplere greenerne. Det kan være en god ide at starte med kødmælk Poppyseed og Cider Vinaigrette, som begge er lækre. Og kaloribesparelser kan være betydningsfulde! For eksempel har en portion af denne Poppyseed hakket salat kun 160 cal pr. Portion – mindre end halvdelen af kalorierne, du kan få fra en lignende serveringsstørrelse af salat lavet med traditionelle forbindelser med højere fedtindhold og andre ingredienser.

For at beregne sukker “kaloribesparelser” for dig selv, når du udskifter fuldt sukker med et ® Sødestofprodukt, hjælper dette enkle konverteringsdiagram med at huske på, at en kop ® No Calorie Sweetener, Granuleret har 678 færre kalorier end en kop sukker.

Lad os bruge et andet eksempel på besparelser på sukkerkalorier: iste. Dette er en wake-up call i betragtning af alt det brummer om vigtigheden af at skære ned på sukkerholdige drikkevarer. Da vi ved, at iste ikke længere kun er om sommeren, lad os bruge det som en illustration. Denne Southern Iced Tea-opskrift bruger en kop ® No Calorie Sweetener, granuleret snarere end en kop sukker. Det betyder, at du kan spare så meget som 678 kalorier pr. 40 væske oksekande eller ca. 113 kalorier pr. Portion!

.Com tilbyder dig en række ressourcer via Internettet, som du gerne vil tjekke for at hjælpe dig i din opskæring med kalorier. For eksempel er diagrammet “Sådan klipper du 100 kalorier” på denne side om enkle ændringer i sundhed og velvære fremragende.

LÆS  Sommer suppe og salat Opskrifter med

Et andet ® -websted, der er særlig nyttigt, er Sweet Swaps – for at “nyde et sødt liv uden alle kalorier fra tilsat sukker.”

Derudover er der altid ® Pinterest-siden, der gør det nemt for dig at dele mindre tilsatte sukkeropskrifter med andre, der elsker Pinterest.

Så hvad venter du på? Gå igang med din sunde livsstilsplan! Her er et glad og sundt 2016!

Jeg er blevet kompenseret for min tid af Heartland Food Products Group, producenten af ® sødestofprodukter. Alle udsagn og udtalelser er mine egne. Jeg har lovet at blogge med integritet og hævde, at mine læsers og bloggergruppens tillid er meget vigtig for mig.

For mere information om madlavning og bagning med ® sødestofprodukter, kan du besøge afsnittet Madlavning og bagning i denne blog.

Sue Taylor er en rådgivende ernæringsfysiolog med mere end 35 års erfaring. Hun brænder for at dele sin ernæringskendskab og kærlighed til god, sund mad. Sue vil sætte relevant information i forbrugermæssige vilkår og give et værdifuldt perspektiv for at rydde op i fejlagtig information og forvirring omkring ernæring og fødevaresikkerhed.