fre. nov 27th, 2020

Hvorfor sund mad mens man er gravid

hvorfor-sund-mad-mens-man-er-gravid_2.jpg
mens gravid

Hvorfor sund mad mens man er gravid

Madtrang under graviditet er almindeligt, men find ud af, hvorfor det at spise en sund kost, mens du er gravid, er vigtig for dig og din baby.

Har sund kost mens gravid stof?

Jeg er blevet kompenseret for min tid af McNeil Nutritionals, LLC, producenten af ® Sweetener Products. Alle udsagn og udtalelser er mine egne. Jeg har lovet at blogge med integritet og hævde, at mine læsers og bloggergruppens tillid er meget vigtig for mig.

sund kost

Der er så mange æresudsagn, der relaterer mad til graviditet, begynder med “hun har en bolle i ovnen”, det får mig til at grine. Følg det med uendelige historier om skøre og ofte ligefrem ulige lydende madtrang. Is jeg kan håndtere, men holder pickles, tak. Jeg kan ikke sige med sikkerhed, hvorfor pickles og is combo sandsynligvis er den mest citerede graviditets mad trang. Lyder ret uappetitligt for mig! Jeg kan huske, at min afdøde mor fortalte, at hun begyndte at få selleri, da hun bar mig. (Dengang var det ingen let opgave at få selleri om vinteren). Jeg er ikke særlig glad for selleri den dag i dag, så måske er der et link her … eller er det, at jeg kan lide smagen af selleri, men ikke det strenge i det?

Mærkelig madtrang til side, at spise en sund kost, mens du er gravid, er meget vigtig for både barnets og morens udvikling. Selvom det er vigtigt at få den rigtige mængde af visse næringsstoffer under graviditeten, kan det at få for meget vægt være skadeligt og forårsage sundhedsmæssige problemer såsom svangerskabsdiabetes. Derfor er det vigtigt at se ens kalorieindtag og skal ledes af din Ob / Gyn-praktiserende læge eller anden sundhedsperson..

LÆS  Reducer sukker i dine foretrukne opskrifter

Borte er dagene med at ”spise for to” (oversat: spis det, du vil, og pak på pundene!). I første trimester er der normalt ikke behov for ekstra kalorier. Cirka 340-450 kalorier pr. Dag over ens diætindtagelse inden graviditeten er alt, hvad der er nødvendigt for mange kvinder i andet og tredje trimester – og de ekstra kalorier tilføjes hurtigt.

For at hjælpe med at holde kalorier under kontrol anbefaler landets førende sundhedsorganisation om kvinders reproduktionsspørgsmål, at gravide kvinder undgår sukkerholdige drikkevarer og mad med tilsat sukker som en måde at forhindre at få unødvendig vægt.

sund kost mens

Vil du fjerne overskydende sukkerkalorier uden at fratage dig selv? Overvej at bruge ® No Calorie Sweetener som en del af en sund fødsel og endda postnatalt diæt. U.S. Food and Drug Administration såvel som andre bemærkelsesværdige sundhedsmyndigheder over hele verden har konkluderet, at sucralose (den sødende ingrediens i ® Sweeteners) er velegnet til brug for alle, inklusive gravide og ammende kvinder. Dette blev bestemt, efter at en lang række undersøgelser viste, at sucralose sikkert kan forbruges af alle.

For at tilføje mere fiber til kosten kan kvinder – gravide eller ikke – overveje at bruge ® No Calorie Sweetener, 1 gram fiber, granuleret, der har et gram fiber pr. Teske. Fiber mangler fortsat den amerikanske diæt, så hver lille smule kan hjælpe! Selvfølgelig skal kvinder, der er gravide eller ammer, altid tale med deres læge eller passende sundhedspersonale om specifikke ernæringsmæssige og kaloriske behov for at støtte deres helbred såvel som deres babys helbred.

Pickled selleri nogen?

Sue Taylor er en rådgivende ernæringsfysiolog med mere end 35 års erfaring. Hun brænder for at dele sin ernæringskendskab og kærlighed til god, sund mad. Sue vil sætte relevant information i forbrugermæssige vilkår og give et værdifuldt perspektiv for at rydde op i fejlagtig information og forvirring omkring ernæring og fødevaresikkerhed.

LÆS  Sikkerhed ved mærke sødemiddel (sukralose)